Select your website

István droomt weer maandag 31 oktober 2016

Dankzij een landbouwtraining en een microkrediet kan de 46-jarige István uit Roemenië voor zijn eigen gezin zorgen. Hij begon jaren terug met het bouwen van een eigen kas. De trainingen gaven hem de mogelijkheid om met de juiste middelen en op tijd te beginnen met het planten van gewassen. Zijn kleine kas werd ingeruild voor een grote kas, waarin hij meer groenten kan verbouwen.

Genoeg eten voor Arpad

Het trainen van boeren is investeren in een toekomst.  De boeren leren hoe ze een mooie opbrengst kunnen kweken: Genoeg voedsel voor hun familie en nog een overschot voor de markt. Daarnaast leren zij hoe dit op een duurzame manier kan, met zo min mogelijk schade aan de bodem en het milieu. Arpad is een van die mensen die Dorcas mocht helpen met een mircrokrediet en training.

Actielocaties

Actielocaties

Shop online

Geen tijd of geen actielocatie bij u in de buurt? Doneer online om bij te dragen aan de (transport)kosten van de actie.