Select your website

Gretha Visser: 1963 – 2017 maandag 23 oktober 2017

Wij zijn verdrietig en het raakt ons diep dat onze collega Gretha Visser plotseling is overleden, jl. vrijdag 20 oktober 2017.

De afgelopen zeven jaar was Gretha bij ons werkzaam als medewerker Backoffice. In die rol heeft ze veel voor de Dorcas Voedselactie gedaan. Vele vrijwilligers kenden Gretha en hadden een persoonlijke band met haar. De Dorcas Voedselactie had een grote plek in haar hart.

Gretha heeft zich altijd met grote toewijding ingezet. Zij was een betrokken, zorgzame en fijne collega. De herinnering aan de prettige samenwerking blijft in onze gedachten. Wij gaan haar missen, zelfs meer dan we op dit moment beseffen. Wij troosten ons met het geloof dat zij is opgenomen door onze trouwe God en samen mag zijn bij haar Heer Jezus Christus.

Wij leven mee met haar kinderen en kleinkinderen in dit grote verlies.

Deze week zal in het teken staan van het afscheid van Gretha. Daarnaast treffen we ook de laatste voorbereidingen voor de DorcasĀ  Voedselactie van volgende week. We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen en u te woord te staan als u vragen heeft over de Dorcas Voedselactie. We hopen op uw begrip als dingen iets langer duren dan u van ons gewend bent.

Medewerkers Dorcas

Actielocaties

Actielocaties

Shop online

Geen tijd of geen actielocatie bij u in de buurt? Doneer online om bij te dragen aan de (transport)kosten van de actie.